Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért érdemes szettben vásárolni a kétszárnyas vagy tolókapu mozgatókat?

Miért érdemes szettben vásárolni a kétszárnyas vagy tolókapu mozgatókat?
Olcsóbb, biztosabb és nem utolsó sorban időt takarítunk meg. Megmutatjuk, automatizálás során miért érdemes beruházni egy komplett kapunyitó szettre!

Ha kertkapu vagy a garázsajtó automatizálásába szeretnénk belefogni, oda kell figyelnünk a részletekre. Fontos, hogy a mechanika és az elektronika mellett minden szükséges kelléket beszerezzünk, máskülönben a telepítés során jönnek majd a kellemetlen meglepetések: hiányzik egy fontos eszköz. Nem kompatibilis a távirányító. És még sokáig sorolhatnánk.

Az alkatrészeket és a kellékeket külön-külön is megvásárolhatjuk, azonban a hatékonyság miatt érdemes olyan készletekben gondolkodnunk, melyekben minden szükséges dolog megtalálható egy kétszárnyas kapu vagy egy tolókapu mozgatójának telepítéséhez. Most azt is megmutatjuk, pontosan miként teszi könnyebbé a munkát egy teljes szett beszerzése.

 

Semmit nem fogunk elfelejteni

Ha kapunyitó telepítésénél szeretnénk biztosra menni, mindenképp érdemes szettben gondolkodnunk. Ilyen módon gyorsan és egyszerűen, egyszerre vásárolhatjuk meg az automatizáláshoz szükséges eszközöket.

A készlet ugyanis minden fontos kelléket és kiegészítőt tartalmaz, beleértve a motor(oka)t, a vezérlést, a távirányítót, a villogót, illetve az infrát/fogaslécet. Sőt, abban is biztosak lehetünk, hogy ezek az alkatrészek és kellékek kompatibilisek egymással, és nem kell majd a fejünket fognunk amiatt, hogy esetleg nem megfelelő távirányítót rendeltünk. Másrészt a szett azoknak is jó, akik nem tudják, hogy miből áll össze egy működőképes kapunyitó szett.  Így időt lehet megspórolni.

Ha külön-külön vásároljuk meg a szükséges dolgokat ugyanis, sajnos könnyedén előfordulhat, hogy egy fontos kelléket elfelejtünk a virtuális bevásárlókocsiba tenni, vagy véletlenül olyat rendelünk, ami számunkra nem megfelelő. Így újabb szállítási díj mellett rendelhetjük meg a hiányzó alkatrészt, melyre előfordulhat, hogy több napot is várnunk kell, így az eltervezett munka nem halad. Ráadásul nem is biztos, hogy az eszközök kompatibilisek egymással

 

Kevesebbet kell fizetnünk

A szettek további nagy előnye, hogy jutányos áron lehet hozzájutni minden olyan eszközhöz, mely a kapu automatizálásához szükséges lehet. Ha külön-külön vásároljuk össze a vezérlést, a motort és a további kelléket, jóval drágábbra jöhetünk ki, mintha az összes tartozékot egyetlen csomag részeként, megbízható szaküzletből rendeljük meg.

De a PROTECO szettben történő vásárlás nem csak a rövidtávú spórolásban segít. Ha készletben gondolkodunk ugyanis, nem csak abban lehetünk biztosak, hogy semmit nem felejtettünk el megvásárolni, de a garancia is kiterjed a teljes szett tartalmára. Ez az elektronika esetében 2 évet, a mechanika esetében pedig 3 évet jelent.

 

Egyszerűbb és megbízhatóbb telepítés

Ha a kapunyitó rendszerünk kellékeit készletben vásároljuk, a telepítés is gyorsabb és egyszerűbb, ebből fakadóan pedig olcsóbb feladat lehet. Egy képzett telepítő is könnyebben tud ugyanis segíteni az előre összeállított szettek felszerelése során. Hiszen ezek tartalmát már úgy válogatták össze, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban installálhatók legyenek.

Abban az esetben, ha Ön is kétszárnyas kapu vagy tolókapu mozgató telepítését tervezi, mindenképp érdemes felkeresnie egy szakembert. Ha pedig nem tudná, hol vágjon neki a feladatnak, mi ebben is segítünk. Cégünk ugyanis teljes listával rendelkezik a hazai piac bizonyított és megbízható PROTECO telepítőiről!

Ha pedig nem biztos abban, kertkapuja vagy garázsajtója automatizálásához milyen rendszerre lenne szüksége, olvassa el a témával kapcsolatos, korábbi bejegyzésünket, vagy keressen fel minket a kapcsolat oldalunkon található elérhetőség egyikén. Szakképzett munkatársaink nem csak üzleteinkben, de telefonon is készéggel állnak rendelkezésére tanácsadással és műszaki háttértámogatással.