Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Házilag beszerelt kapunyitó? Megmutatjuk, miért nem éri meg!

Házilag beszerelt kapunyitó? Megmutatjuk, miért nem éri meg!
Az automatizált kapunyitó felszerelése olyan feladat, melyet érdemes szakemberre bíznunk. Megmutatjuk, miért!

Az elektromos kapunyitó telepíttetésén sokan szeretnének spórolni. Azonban a rövidtávú megtakarítás hosszabb távon sokkal nagyobb kiadásokkal járhat, mint azt elsőre gondolnánk. Most bemutatjuk azt, miért érdemes az automatizálás telepítésének feladatát szakemberre bíznunk, és hogyan találhatjuk meg munkára a legalkalmasabb specialistát!

 

Ezért okozhat nagy kárt a látszólagos spórolás

Ha otthonunkban meghibásodik a villanybojler, esetleg új gázkonvektort szeretnénk telepíteni, az első gondolatunk nyilván az, hogy mennyire jó lenne olcsón, szakember nélkül megúszni a munkálatokat. Mégsem kezdünk neki a bütykölésüknek, hiszen tudjuk, hogy a megfelelő szaktudás nélkül nem jutnánk eredményre. Sőt, nagy eséllyel csak az eddiginél is nagyobb problémát okoznánk. Esetlegesen olyat is, ami később talán orvosolhatatlan lehetne.

Valahogy így van ez az automatizált kapunyitók esetében is. Sokan mégis úgy gondolják, hogy ezek telepítése és szervizelése egyszerű feladat. Pedig az igazság az, hogy a megfelelő technikai tudás hiányában nem érdemes nekiállnunk a barkácsolásnak.

Ha sikerül is elsőre úgy összeraknunk a rendszert, hogy az működőképes legyen, előfordulhat, hogy egy apró hiba miatt rövidebb vagy hosszabb időn meghibásodik. Elég egy zárlatos áramkör, és már búcsút is inthetünk az automatizált kapunak. Ráadásul balesetveszélyes is, mert szaktudás hiányában akár súlyosan is megsérülhetünk.

Ami pedig a legrosszabb, hogy ilyen módon még csak garanciához sem folyamodhatunk, hiszen a telepítést mi magunk végeztük, és nem szakember. Ilyenkor jöhet tehát egy teljes szerviz, vagy ami még rosszabb: a beruházás egy teljesen új kapunyitóra.

Ez a felesleges pénzkidobás pedig elkerülhető lett volna abban az esetben, ha már az első alkalommal is profi szerelő segítségét kérjük az automatizált rendszer telepítéséhez.

 

Hol találhatunk megfelelő szakembert a feladatra?

Profi szakembert találni a mai világban nem egyszerű feladat. Az apróhirdetési oldalak szinte hemzsegnek az önjelölt polihisztoroktól, akik úgy gondolják, mindenhez értenek, ami elektromos árammal működik. Az igazság azonban az, hogy az automatizált kapunyitók telepítése olyan munka, mely különleges szakértelmet igényel.

Egy kapunyitó megfelelő telepítéséhez a kapu paraméterei mellett szükséges a kapuautomatikai rendszer márkájának, típusának megfelelő ismerete is. Éppen ezért a feladatra érdemes olyan szakembert keresnünk, aki az általunk választott rendszer típusát és márkáját illetően széles körű ismeretekkel rendelkezik.

Cégünk teljes listával rendelkezik a legjobb PROTECO telepítőkről, így ha Ön nem talál szakértőt a munkához, mi segítünk. A PROTECO szakképzett szerelői a komplex telepítés mellett a javítási, szervizelési feladatokat is vállalják, ráadásul mindezt garanciálisan.

Ha a PROTECO szakembereit választja tehát, biztos lehet abban, hogy kapunyitó rendszerének beszerelése biztos kezekben lesz.

 

Garancia, amire mérget vehet

Mi minden esetben azt szeretnénk, hogy Ön a lehető legjobb szolgáltatást kapja. Így minden PROTECO termékünk elektronikájára 2 év, mechanikájára pedig 3 év garanciát vállalunk. Abban az esetben tehát, ha a felszerelést és a javítási munkálatokat a PROTECO szakembere végzi, Önnek a szervizelés nem kell, hogy pénzbe kerüljön.

A bevizsgálás után, amennyiben a gond orvosolható, kollégáink garanciaidőben (és azon túl is) a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb javítás elvégzésére törekszenek. Amennyiben a hiba jellege szükségessé teszi, az adott alkatrészeket akár cseréljük is. Amennyiben a helyszínen kiderül, hogy nem rendeltetésszerű használat mellett (felhasználói hiba) keletkezett a hiba, akkor a garancia nem érvényes.