Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ezért érdemes az otthoni garázskapu motorizálásába fektetni

Ezért érdemes az otthoni garázskapu motorizálásába fektetni
A garázskapu motorizálása kényelmes megoldás a mindennapok megkönnyítésére. Manapság pedig már lakossági felhasználásra sem luxus. Megmutatjuk, miért érdemes belevágni!

A garázskapu automatizálása kényelmi és biztonsági szempontból egyaránt kiváló döntés lehet. Megkönnyíti a mindennapokat és manapság már nem is kell túlzottan mélyen a zsebünkbe nyúlni ahhoz, hogy megvalósíthassuk. Elkerülhetővé teszi baleseteket, feltéve, ha szakember végzi a szerelést a biztonsági előírásokat betartva, illetve akadályérzékelő funkció is van a vezérlésben.

Most megmutatjuk azt, miért érdemes beruházni az otthoni garázskapu motorizálásába, még akkor is, ha esetleg korábban nem gondolt erre!

 

Mert kényelmes

Ugye Önnel is előfordult már, hogy egy esős napon munkába menet ki kellett szállni a kényelmes, felfűtött autóból, csak azért, hogy bezárja a garázsajtót? Pár pillanat csupán az egész művelet, azonban ilyen szerencsétlen időjárásban ez is elég ahhoz, hogy az ember bőrig ázzon, és ez rányomja a bélyegét az egész nap hangulatára.

Motorizált garázskapu esetén erre nem lesz szüksége, hiszen távirányítója segítségével anélkül vezérelheti a kaput, hogy ki kellene szállnia a kellemesen klimatizált járműből. Kiváló döntés esős napokon, fagyos, téli reggeleken, vagy épp a nyári kánikula idején, a hűvös autóban ülve.

 

Mert biztonságos

A motorizált megoldás egyik nagy előnye, hogy biztonságosabbá teszi a garázskapu kezelését. Az önműködő rendszer ugyanis akadály észlelésekor automatikusan leáll, így lényegesen csökkenti a garázskapu által okozott balesetek lehetőségét.

Gyermekek, a háziállatok vagy az autó fokozott védelme érdekében mindenképp ajánlott a motorizált garázskapu telepítése, hiszen egy autófényezőnél, vagy akár a kórházban töltött délután is elkerülhető vele.

Arról már nem is beszélve, hogy a motorizált megoldás a betörők dolgát is nehezebbé teszi, hiszen az automatikus rendszerrel ellátott kapukat jóval nehezebb feltörni, mint egy átlagos garázsajtót.

 

Mert már nem luxus

Sokan azért nem mernek belevágni a garázskapu automatizálásába, mert valamiféle távoli luxusnak gondolják, ami hatalmas költségeket képes felemészteni. Az igazság azonban az, hogy egy automatizált garázskapu telepítése manapság egyáltalán nem számít olyan dolognak, ami miatt túlzottan mélyre kellene nyúlnunk a pénztárcánkba.

Természetesen az ár erősen függ igényeinktől, a telepítés helyszínétől, az automatizálni kívánt garázskapu fajtájától és méretétől. Azonban egy jól működő rendszerhez nem feltétlenül kell milliós tételben gondolkodnunk.

Az üzemeltetés pedig egy megbízható rendszer esetén pedig szinte semmibe nem kerül, hiszen mind az energiafogyasztás, mind a szervizigény rendkívül alacsony. Ha pedig mégis szükség lenne a javításra, az általában a minőségi alkatrészeknek és a képezett szakemberek munkájának köszönhetően gyorsan és olcsón megoldható.

 

Mert egyszerű

Sokan a költségek mellett azért nem mernek automatizált rendszerekbe fektetni, mert félnek attól, hogy a folyamat bonyolult, és nem csak sok időt, de sok energiát is vesz igénybe. Alapvetően ez sem igaz, hiszen, ha szakemberre bízzuk a dolgot, biztosak lehetünk a gyors és megbízható telepítésben.

 

A kulcsszó pedig ebben az esetben a szakember.

Fontos ugyanis, hogy a hatékonyság és a biztonság érdekében ne fogjunk bele a garázskapu motor egyedül történő felszerelésébe. Ez ugyanis a megfelelő szaktudás nélkül rengeteg bosszúságot okozhat, és olyan, rejtett hibák, rosszabb esetben baleset kialakulásához is vezethet, melyek csak később, akár hónapokkal vagy évekkel a felszerelés után jelentkeznek.

Arra pedig, hogy egyedül próbáljunk megbirkózni a feladattal, nincs is szükségünk. Ugyanis ha nem találna megfelelő szakembert automatizált rendszerre történő telepítéséhez, keressen minket bizalommal, hiszen teljes listával rendelkezünk az ország PROTECO telepítőiről, annak érdekében, hogy a beszerelés minden esetben biztos kezekben legyen!